top of page

Micro Holiday - Theta Session

Ga in een avond op minivakantie in je eigen stad. Kom helemaal tot rust door deze hypnotiserende muziek en akoestische klanken. Dit is een veilige space.

Met een ceremoniële kop cacao en een ademhalingoefening gaan we op reis. We gaan op zoek naar de thetahersengolven. Dit is dezelfde staat die je bereikt als je in een diepe meditatie zit en of wanneer je bijna in slaap valt. Hierdoor schakel je je zenuwstelsel af en kan opgeslagen stress je lichaam uitvloeien. In deze staat te zijn als je wakker bent, zorgt dat je meer overzicht krijgt in jezelf en er ruimte voor creativiteit kan ontstaan. Van tevoren is er ruimte om rustig te arriveren, achteraf krijg je de tijd om rustig te landen en zijn er drinken & snacks voor iedereen.

Theta session is ontstaan vanuit een samenwerking tussen twee vrienden. Beiden hebben zij hun eigen pad in dit leven bewandeld. Nu delen zij samen een dosis aan levenservaringen. Randy is het muzikale genie die een carrière heeft als internationale DJ & producer, trotse vader en een gevoelige perfectionist. Ernesto observeerder van het leven en de dood, een ondernemer, heeft zijn expertise betreft het omgaan met je eigen energie en het werken met plantmedicijn (o.a. Ayahuasca). 

Wil je bij het selecte aantal deelnemers horen, reserveer tijdig voor jezelf een plaatsje, zodat dat je geen onnodige bijkomende spanning oplevert.

Woensdag 22 mei 2024 | 19.00 - 22.00 | 'Ik neem m'n eigen matje mee' €32,50, 'Ik leen een matje van jullie' €35

Micro Holiday - Theta Session

bottom of page