top of page

Vrijheidsmaaltijd

Op 5 mei vieren we de Bevrijding van Nederland. Een dag om jaarlijks bij stil te staan, ondank dat we nog steeds niet allemaal vrij zijn. De Vrijheidsmaaltijden zijn in het leven geroepen om de vrijheid te doen groeien door ontmoetingen aan de eettafel te laten plaatsvinden.

Buren kunnen voor een klein bedrag direct aanschuiven, maar we rekenen er op dat iedereen zijn maaltijd eerst wil verdienen tijdens het zwerfvuil prikken in eigen wijk. Zo leer je al wandelend elkaar én de buurt beter kennen.

Voor een volle zak vuil krijg je je 12-uurtje gratis. De wandeling gaat langs een aantal bijzondere locaties in de wijk en wordt begeleid door de Showband Mathenesse. Plastic Troopers at your service.

Op het menu:
Een twaalf uurtje bestaande uit Vrijheidssoep 2024, met een salade mogelijk gemaakt door Gore Tengels, bitterballen gesponsord door Rotterzwam, en brood van buurtbakker Aap Noot Brood.

Op het programma:
We wandelen door de wijk en prikken afval in de buurt onde begeleiding van de drumband. Bij terugkomst zullen we toosten op de vrijheid. We gaan aan tafel met prikkers uit de wijk, stichting MANO, buddy2buddy en iedereen die bij OASE de vrijheid wil vieren. Een gemixte tafel dus, vol gevarieerde vrijheidsverhalen. Het zo zomaar kunnen dat we later nog een verrassingsoptreden aankondigen!

Tijden:
11.00 inloop
11.30 prikwandeling onder begeleiding van de showband
13.00 vrijheidstoast met 12-uurtje
16.00 einde programma

**Ticket:**
Iedereen is welkom en betaling is niet verplicht maar helpt ons wel om dit soort events te blijven organiseren.

Zondag 5 mei 2024 | 11.00 - 16.00 | gratis of €5 voor de support

Vrijheidsmaaltijd

bottom of page