top of page

GESLOTEN Gezocht: Allrounder (m/v/x)Functieomschrijving

Yes mensen, de leukste vacature die je dit jaar gaat tegenkomen komt zomaar voorbij in je tijdlijn (Als je een allround wereldverbeteraar bent).


Als allrounder heb je een heerlijke gevarieerde job, geen dag is hetzelfde. Van de planten verzorgen, tot de ruimtes opbouwen voor een evenement, tot de drankjes regelen voor dat event. Je hoeft je nooit te vervelen. Het ene moment sta je met een kwast in je handen en het volgende moment sta je mensen te verwelkomen.


Een allesomvattende job in een enthousiast, creatief en idealistisch team!


OASE Rotterdam

OASE Rotterdam is een creatief cultuurpodium waar heel veel gebeurt. Behalve alle programma’s (van vintagemarkten tot kennisavonden en van conciergeborrels tot ligconcerten) zijn we ook aan het verbouwen voor de komende jaren, verhuren we de ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, werken we aan een permanent horecaconcept en werken we aan campagnes buiten OASE. Dat alles met altijd in het achterhoofd: hoe draagt dit bij aan een socialere, gezondere, betere wereld? Ons publiek willen en moeten we meenemen in dit verhaal.


Vacature informatie

Locatie: Rotterdam

Werkweek: 16 - 32 uur


Werkzaamheden

Je werkzaamheden omvatten zorgen voor de planten, op en afbouw van evenementen, het hosten van events, organiseren van een geordende werkplaats, kleine reparaties in het pand, liefde geven aan het gebouw (schilderen, versiersels, aankleding etc).


Je werkt samen met het hele team, van de bedrijfsleider tot sales tot programmamakers tot barhoofden tot de geestelijk vaders.


Ons aanbod

  • volop karmapunten (we werken aan een fijnere wereld)

  • een eerlijk en transparant uurtarief conform horeca cao;

  • een lekker netwerk in het duurzame/sociale/creatieve domein

  • een levendige werkplek waar veel gebeurt: good vibes dus

  • je kan natuurlijk gratis naar alle programma’s in OASE Rotterdam.

Jouw profiel

Jij bent een wereldverbeteraar die graag de handen uit de mouwen steekt en ons motto: “duurzaamheid is leuk maar je moet er wel wat te drinken bij hebben” volledig omarmd.

Je houdt van actie: geen woorden maar daden en mooie dingen maken!


Verder vinden we het fijn als je:

  • groene vingers hebt;

  • gestructureerd en opgeruimd bent;

  • een beetje handig bent;

  • het leuk vindt om mensen te verwelkomen.


Denk je YES mij moet je hebben mail ons dan op info@oaserotterdam.nl
Comments


bottom of page