top of page

Foto's

Je was keihard aan het grooven in de kantine, zat tot aan je ellebogen in een stapel vintage finds of had je notitieboek in de aanslag tijdens een inspirerende talk. Natuurlijk was er geen tijd om het ook nog eens vast te leggen. Gelukkig hebben wij vaak een camera in de aanslag, dus check deze pagina voor je familiearchief of volgende insta-recap.

OpzoomerMee

28 mei 2024 / OpzoomerMee maakt een heleboel straten in Rotterdam mooier, schoner, groener en gezelliger. En dat al 30 jaar. Dat moest gevierd worden natuurlijk.

Vrijheidsmaaltijd

5 mei 2024 / Michelle Urbiztondo & Bobbi Jelgerhuis Swildens / We vierden de vrijheid met ons buurtje in ons buurtje. Al afvalprikkend vonden er nieuwe ontmoetingen plaats. Met elkaar, met de wijk, met een balkontrommelaar en moet een stoere opruimer op wielen en zijn posse.

Convoikapi

1 december 2023 / Michelle Urbitzondo / We beloofden je beslagen ramen, voeten met blaren en totale gekte. Check deze foto's; dat heeft Convoi zeker geleverd.

Kitzr album release

24 februari 2024 / Elizabeth Heijblom / Rake woorden tijdens de album release van rapper en spoken-word artiest Kitzrs vijfde release.

CityLab010

14 februari 2024 / Eric Fecken / Love in the air: love voor Rotterdam tijdens de uitslagenavond van CityLab010. 25 initiatieven gaan de stad nog groener, socialer en veiliger maken met hun gewonnen miljoen.

Dia de los Muertos

3 november 2023 / Michelle Urbiztondo / Zo ziet het leven vieren eruit! Het was zo goed om Dia de los Muertos te kunnen vieren met elkaar en onze dierbaren. Door verhalen te delen over wat niet meer is, kunnen we dankbaar zijn voor wat was, en vooruit kijken naar wat er nog komt.