top of page

Huur een ruimte in de OASE voor jouw evenement of organisatie.
En draag daarmee bij aan een duurzamere, rechtvaardigere stad. 

Jouw evenement aan de Maas

Wees welkom voor een frisse dosis inspiratie op een creatieve, duurzame plek aan de Maas. In de OASE treed je buiten je eigen vertrouwde stekkie en stap je een wereld van mogelijkheden binnen. OASE bevindt zich op een unieke plek in historisch Delfshaven aan de Maas.

We hebben binnen- en buitenruimtes voor vergaderingen, creatieve brainstorms en grotere evenementen tot 300 personen. Veel is er mogelijk, en de ruimtes zijn geschikt voor bedrijfsevenementen, podiumkunsten, tentoonstellingen en ja, zelfs bruiloften!

Met liefde verzorgen we een vegetarische lunch, borrel en/of snacks. Hiervoor werken we samen met duurzame cateraars. Alle producten in de OASE hebben een verhaal en zijn van hoge kwaliteit. Meerdere ontbijt- lunch, en diner arrangementen zijn mogelijk.

OASE is een stichting die zich 100% inzet voor een rechtvaardige, duurzame stad. Dit betekent dat je met jouw keuze voor OASE óók 100% bijdraagt aan deze missie.

Kies de ruimte die bij jouw evenement past

Bij ons kan je terecht voor een creatieve sessie, borrel, filmvoorstelling tot aan een bijeenkomst van een doedelzak vereniging. De ruimtes zijn flexibel inzetbaar en in te delen naar wens. 

We hebben een beamer, goede Wi-Fi en geluidsinstallatie in huis. Voor specifieke technische wensen hebben we verschillende mogelijkheden. 

Wij bieden de volgende opties aan qua verhuur:

OASE Rotterdam Duurzaamheid Events
de volledige

OASE

Rotterdam Evenementen locatie huur

de

Ruimte

Rotterdam Evenementen locatie huur

de

Kantine

Rotterdam Events Duurzaamheid Huur Locatie

de

Kade

heleoase
zaal
kantine
kade

Doe je aanvraag voor OASE

Thanks for submitting!

aanvraag
bottom of page