top of page
heleoase
ruimte
horeca
kade
vergader

Doe je aanvraag voor OASE

Thanks for submitting!

aanvraag

Huur een ruimte in de OASE voor jouw evenement of organisatie.

Jouw evenement aan de Maas

Wees welkom voor een frisse dosis inspiratie, nieuwe ideeën en om te genieten van een historische plek aan de Maas. In de OASE treed je buiten je eigen vertrouwde stekkie en stap je een wereld van groene mogelijkheden binnen. OASE bevindt zich op een unieke plek in historisch Delfshaven aan de Maas.

We hebben zowel ruimtes voor vergaderingen, creatieve brainstorms en grotere evenementen tot 300 personen. Alles is mogelijk, en de ruimtes zijn geschikt voor bedrijfsevenementen, podiumkunsten, tentoonstellingen en jaja zelfs bruiloften. 

Met liefde verzorgen we een vegetarische lunch, borrel en/of snacks. Hiervoor werken we samen met onze duurzame en sociale vrienden van Horizon catering. Alle producten in de OASE hebben een ijzersterk verhaal en zijn van hoge kwaliteit. 

Kies de ruimte die bij jouw evenement past

Bij ons kan je terecht voor een creatieve sessie, borrel, filmvoorstelling tot aan een bijeenkomst van een doedelzak vereniging. De ruimtes zijn flexibel inzetbaar en in te delen naar wens. 

We hebben een beamer, goede Wi-Fi en geluidsinstallatie in huis. Voor specifieke technische wensen hebben we verschillende mogelijkheden. 

Wij bieden de volgende opties aan qua verhuur:

OASE Rotterdam Duurzaamheid Events
de volledige

OASE

Rotterdam Evenementen locatie huur

de

Ruimte

Rotterdam Evenementen locatie huur

de

Kantine

Rotterdam Events Duurzaamheid Huur Locatie

de

Kade

bottom of page