Di 18 okt
11.00 – 17.00

Muzikale expeditie

Nico van Asdonck (pinda-saus.nl) neemt je mee van de Hollandse drumband via de Spaanse cajon langs de Marokkaanse Darbouka eindigen we met de Gambiaanse djembe. Geinspireerd op de roadtrip die hij maakte. Samen gaan we trommelen, proeven van lokale versnapering, luisteren en bewegen.
Wat gaan we doen?
Lekker (t)rommelen, je gaat op de meest duurzame reis door te trommelen, te proeven, te bewegen en te luisteren.
Wat heb je nodig?
Enthousiasme en iets om mee te slaan (liefst een paar handen)
Wat krijg je?
De meest duurzame expeditie die te boeken valt!

Woe 19 okt 19.00 - 21.00

Oxyto Singing Circle

Zingen is vaak een onderdeel van een ritueel om emoties uit te drukken en te delen. Tijdens het zingen maakt ons lijf geluksstofjes aan, een daarvan is oxytocine. In bijna alle culturen en tribes werd er vroeger met elkaar gezongen. Samen zingen verbindt ons met elkaar, met jezelf, je lijf en met de wereld. Saskia neemt je mee om met zijn alle nummers en mantras in verschillende talen te zingen. De teksten zijn en melodieën zijn voor iedereen mogelijk. De enige voorwaarde is dat je een stem hebt.

Vrij 21 okt vanaf 19:00

Een avondje in OASE

Nadat deze zwoele zomer voorbij is, nodigen we alle vrienden van de OASE show uit, om met ons te proosten, te dansen en te viben op een mooi afgelopen seizoen.
We draaien nu een jaar, waarvan we het afgelopen half jaar behoorlijk hebben gevlamd. Daar mag dus zeker op gedronken worden en dat doen we graag met jou! Voor iedereen van (vrienden van) OASE, buurtbewoners, collega’s, huurders, buren, klanten, leveranciers en wie zich ook maar enigszins verbonden voelt met onze rauwe plek met een groen hart aan het water.

Kom dansen, proosten & vieren en voel die OASE community vibes!

Wo 5 okt
19.00 – 22.30

Uit Je Plaat

Het Uit Je Plaat 0.0 feest weer terug bij OASE ditmaal met een muzikale editie. 

Wat kun je verwachten? Cacao ceremonie, breathwork, live muziek en helemaal uit je plaat gaan zonder een druppeltje alcohol. Loslaten, bewegen en lol hebben. Ben jij er ook bij?

https://www.instagram.com/eltenkiene/

19.00 – 21.00

Ik Ben Nog Nooit Op Dit Punt Geweest

We zijn vereerd dat na Oerol en Theater Boulevard Elten Kiene bij OASE komt performen. Hij neemt je mee in zijn persoonlijke reis die gaat over durven dromen en manifesteren, door te schrijven en hardop uit te spreken.
Positieve geluiden op momenten wanneer het extra nodig is. Een muzikale voorstelling waarbij het woord centraal staat.

11.00 – 17.00

Vintage aan de maas

Muziek in de zon. Koffie aan de kade. En natuurlijk heel veel mooie oude en nieuwe vondsten. Van kunst tot apparatuur en van muziek tot planten, genoeg pareltjes te ontdekken.

Agenda