Agenda

Zo 12 Juni

14:00 - 16:00

Harp ligconcert Indra

Op veler verzoek een nieuwe editie van het ligconcert van OASE powervrouw en tevens resident harpiste, Indra Diallo.

Indra studeert voor harp therapie en organiseerde het afgelopen jaar meerdere edities van het Connectiediner, waarbij zij in huiselijke setting culinair eten en helende harp muziek samenbrengt.

Kom liggen op de mat en laat je meevoeren door Indra en haar favoriete instrument.

Za 21 Mei

18:00-24:00

Impact days Closing Party

Op zaterdag 21 mei sluiten we de The Impact Days Rotterdam af met muziek, kunst, food and drinks in OASE!

Tijdens de Closing Party hebben we een programma vol met live muziek door helden Beau Zwart, JJAQ, wearable art van StudioKling & Logocomo én serveren we food & drinks geproduceerd door Rotterdamse Impactmakers Freggies en Stadshaven Brouwerij.

Placeholder Image

Vr 22 - Za 23 Apr

23:59 - 23:59

Motel Mozaique Art Motel

Kom slapen in OASE. Je weet niet wat je meemaakt. Grande Loge presenteert een avondvullend programma. Wordt erg leuk. Gaat dat zien. Kom slapen in OASE. Je weet niet wat je meemaakt. Grande Loge presenteert een avondvullend programma.

Placeholder Image

Vr 29 Apr

20:30 - 23:00

Roffa Mon Amour x Djon África in OASE

Kom vrijdag 29 april genieten van live muziek van Kaapverdiaans en Rotterdams icoon Américo Brito voordat je wordt meegenomen in de geweldige film Djon Africa. Een reis naar zijn roots vol passie, avontuur en emotie.

Placeholder Image

Za 30 Apr - Zo 1 Mei

11:00 - 17:00

Vintage aan de Maas markt

We zijn fan van vintage en daarom hosten wij een ware vintage markt aan onze kade! Je zal er ruime variatie vintage winkels treffen voor grote en kleine prijsjes; voor ieder wat wils! Ben jij erbij?!

Do 5 Mei

18:00 - 20:30

Vrijheidsmaaltijd in de OASE

Kom (gratis) eten in de OASE!

Donderdag 5 mei, 18:00-20:00 organiseren wij een (gratis) Vrijheidsmaaltijd in de OASE, voor bewoners van de vluchtelingen boot Schiehaven en bewoners uit de omringende wijken. Samen gaan we de vrijheidssoep maken & brood bakken boven vuur. Ook zal er een dans of muziek perfomance zijn van een artiest uit de buurt!

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Je bent heel welkom! Meld je aan via de link.