top of page

Exhibition ‘Inner Friends’

Op hun eerste kunsttentoonstelling in Rotterdam presenteert Sato Gallery (Parijs/Rotterdam) met veel enthousiasme een spannende combinatie van twee opkomende kunstenaars.

Maak kennis met de Japanse Daijiro Hama die (meestal) op een doek werkt en de Franse Samy San die sculpturen maakt van oud speelgoed en ander plastic 'afval'.

Voor meer info check de website.

Inner World

Geniet tussen de kunstwerken van de Inner Friends expositie van de audiovisuele performance van Daijiro Hama (visuals) en Beau Zwart (sound). De twee getalenteerde kunstenaars nemen je mee op reis naar de Inner World.

Dompel je onder in dit genot voor je zintuigen wanneer Daijiro Hama’s visuals naadloos samengaan met Beau Zwarts’s live muziek. Na de performance kan je nog een DJ-set van Jimi Hooker, Sato (die van de gallery) en Beau Zwart verwachten.

Tickets voor de performance zijn €7,50, de party is gratis

'Inner Friends' Workshop

Samen met Samy San en onze vrienden van Bouwkeet kan je aan de slag om de Inner Artist in jezelf te vinden. Op 9 februari ga je op excursie langs de tentoonstelling van Samy San in OASE en met al die inspiratie aan de slag om je eigen tas te bedrukken.

Die tas kan je daarna gaan vullen met objecten die jij tegenkomt en je inspireren, want…. Op zaterdag ga jij zelf je eigen kunstwerk maken met de spullen uit je tas! Samy San is er bij om je te helpen.

Deelname is gratis. Meer informatie en inschrijven via de website van Bouwkeet.

Uit Je Plaat 0.0

Editie nummer 7 alweer van Uit je Plaat! Breng oude kennis en dansen terug in ons dagelijks leven.

Speel, verbind en dans door gebruik te maken van natuurlijke energie, cacao en je adem. Maximaal plek voor 80 deelnemers. Kijk voor het actuele programma & tickets op de Instagram van Uit je Plaat.

Armchair Adventures

Laten we op reis gaan, vanuit een lekkere luie stoel bij OASE. In 2019 organiseerden we de eerste 'Sustainable City Trip' (Google Streetview reis) naar Tel Aviv, dit keer lopen we de Camino de Santiago en reizen we af naar Mexico-stad!

Rotterdamse stadmaker en aanstormend wandelcoach Salko Hofman neemt ons mee langs zijn wandeling van 2 maanden langs de Camino. Maria Diaz neemt ons mee naar haar geboorteplaats Mexico-stad. Met lokale hapjes, drankjes en muziek!

Harbour Hop Festival

Harbour Hop Festival is een jaarlijks swingdancefestival dat sinds 2013 in Rotterdam wordt georganiseerd.

Volg een workshops van internationale docenten en swing natuurlijk de hele nacht door op de dansvloer.

Tickets via www.harbourhop.nl

Filosofie Café

OASE Filosofie Café: Stad vs/ft Natuur

Tijdens de eerste editie gaan we het hebben over hoe je leef met de natuur in de stad? Kunnen we dat nog wel?

Een filosoof en ecoloog gaan met ons in gesprek tijdens deze inspirerende avond. Meer info coming soon.

Kilo Kilo Vintage Sale

OASE zal vol staan met de leukste vintage kleding, te koop tegen een vast bedrag per kg.

In samenwerking met Kilo Kilo Vintage. Entree tickets via www.kilokilovintage.nl

Uit Je Plaat 0.0

Editie nummer 8 alweer van Uit je Plaat! Breng oude kennis en dansen terug in ons dagelijks leven.

Speel, verbind en dans door gebruik te maken van natuurlijke energie, cacao en je adem. Maximaal plek voor 80 deelnemers. Kijk voor het actuele programma & tickets op de Instagram van Uit je Plaat.

PechaKucha #45

Ready for some creative inspiration? Come visit this PechaKucha Rotterdam night and you'll discover 9 creatives who are speaking about their project, fascination, work or craziest idea.

PechaKucha is an international concept, once started in Japan, where creatives take the stage and share their story in 20 photos x 20 seconds. Inspiration guaranteed!

Vrijheidssoep

OASE is een van de deelnemende locaties tijdens Bevrijdingsdag en we organiseren een Vrijheidssoep voor mensen uit de buurt en voor jou! Voel je vrij om gezellig aan te sluiten.

Vintage aan de Maas

Samen met vintage fenomeen de Verbaasde Ree organiseren we deze Vintage Market meerdere keren per jaar.

Agenda

bottom of page