top of page

De mensen van OASE: Door

Dit is Door. Door is al 1 jaar verantwoordelijk voor alle zakelijke verhuur en events bij OASE Rotterdam. Een stille kracht die liever niet in de schijnwerpers staat, maar lekker backstage doorbeunt. Daar gaan we vandaag verandering in brengen. Let’s find out of deze meid misschien ook een klein hartje heeft.

Rotterdam Event Horeca Verhuur

Vertel, wat doe je bij OASE?

Op dit moment ben ik eventmanager en werk 4 dagen per week. Ik zorg ervoor dat wanneer de meest uiteenlopende aanvragen voor mooie events binnenkomen alles van begin tot eind goed geregeld is en iedereen blij de deur uit gaat. Mooie catering matches maken, DJ’s zoeken voor bruiloften, het leukste personeel verzamelen voor op de werkvloer. Draaiboeken in elkaar zetten, bezichtigingen plannen om onze OASE te laten zien en vooral niet onbelangrijk, zorgen dat er genoeg drank in huis is."

Hoe ben je hier terechtgekomen?

"Ik heb 5 jaar lang met veel plezier bij Kino gewerkt, hier heb ik Berend van Zanten leren kennen. Berend is een voorbeeld voor mij met alle toffe initiatieven die hij organiseert in de stad. Ik had zin in iets nieuws en wilde me meer ontwikkelen. Ik werkte hier al af en toe hier als zzp’er achter de bar op feestjes. Toen ben ik in de DM geslide en gevraagd of ze nog mensen nodig hadden. Na een goed gesprek en 2 biertjes later was ik aangenomen!"


En wat vind je het leukste aan het werken bij OASE?

“De afwisseling; geen dag is hetzelfde. De ene dag heeft de gemeente een vergadering en de week erna is er weer een gezellig feest of markt. Ook is het team en de sfeer 1 van de redenen dat ik hier ben. Ik heb onwijs leuke en gemotiveerde collega’s. OASE is niet alleen een baan, maar ook een hele fijne plek om te zijn. Ik heb alle vrijheid en vertrouwen om iets te organiseren en mijn eigen werktijd indelen. Iedereen kent elkaars krachten en kwaliteiten. Voor ieder wat wils bij OASE. "


Voel jij je verbonden met de sociaal maatschappelijke thema’s van OASE?

"Sinds ik bij OASE werk, ga ik een stuk bewuster om met de mensen en de wereld om mij heen. Ik consumeer vooral minder. Dus minder vlees, minder plastic zooi, maar ook het kopen van spullen doe ik amper of enkel tweedehands. Ook kom ik via het werk wat ik doe en de events van OASE in aanraking met veel verschillende culturen. Ik leer hier veel van en ik haal hier inspiratie uit over hoe ik zelf in het leven sta. Ik ben hierdoor ook bewuster geworden van de bubbel waar ik eerst in leefde."


Hoe vind jij de OASE in jezelf?

“Het spirituele programma is iets minder aan mij besteed. Ik mediteer niet en drink ook geen cacao. Maar op mijn vrije maandag ga ik altijd lekker een aantal uur lopen in de stad of op het strand. Dan zet ik m’n telefoon uit en luister ik ook geen muziek of podcast. Even uit de chaos. Meestal beland ik dan ergens op een terras voor een koffie of een fluitje. In het weekend ben ik vaak in de stad te vinden voor een drankje of filmbezoek. Ik kan ook heel goed een volledige dag niks doen, ontbijten in bed, series bingen en daar ultiem van genieten. Ohja, ik word ook erg blij van honden :).”

Lijkt je het ook leuk om te werken bij OASE? We zijn altijd op zoek naar stagiaires die willen meehelpen aan de onze events en communicatie.
Comentários


bottom of page