top of page

Gezocht: Stagiair Productie & Stagiair Contentmarketing


Events Horeca Creatief Duurzaam Rotterdam

OASE heeft twee fulltime meewerk-stageplekken beschikbaar vanaf september/oktober 2024.


Wie zijn wij?

OASE is een cultureel podium, café en lab voor een rechtvaardige, duurzame stad. Net als Rotterdam zijn wij altijd in beweging. We bevragen systemen en tradities, houden onszelf en anderen een spiegel voor. Ook omarmen we actief verandering en innovatie, gericht op sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. Team Events binnen OASE is verantwoordelijk voor alle evenementen die bij OASE plaatsvinden. Denk aan zakelijke bijeenkomsten zoals congressen en vergaderingen, maar ook aan culturele pareltjes zoals festivals, concerten, talks, theaterstukken, summer schools en filmvertoningen.


Wat ga je doen als stagiair Productie?

Van onze productiestagiair vragen we om betrokken te zijn bij evenementen van concept tot uitvoering. Je kijkt mee in het contact met programmapartners, denkt mee over de invulling van programma's, helpt mee met de voorbereiding en komt ook knallen tijdens de events zelf. We zoeken iemand die open, gastvrij, assertief en doortastend is. Je bouwt met ons mee aan een goed gevuld programma waar allerlei mensen in Rotterdam zich welkom bij voelen.


Wat ga je doen als stagiair Contentmarketing?

Als stagiair Contentmarketing sluit je aan bij ons kleine, maar fijne marketingcommunicatieteam. Je helpt mee op alle vlakken. Aan de hand van briefings en aangeleverde content maken we samen posts, reels, stories en meer in onze huisstijl. Je werkt binnen kaders, maar er is ook genoooeg ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. We zoeken iemand die creatief is, goed Nederlands kan schrijven en toegang heeft tot het Adobe-pakket. Solliciteren?

Mail je reactie (motivatie en cv) naar Bas via info@oaserotterdam.nl. We kijken uit naar je reactie!


Comments


bottom of page